Ingrijirea personala cu produse cosmetice naturale ZANNA

Cu totii folosim produse cosmetice pentru ingrijirea personala, insa nu toti cunoastem beneficiile folosirii produselor cosmetice naturale, fiindca, din graba, de cele mai multe ori, alegem gresit cum sa ne ingrijim corect pielea.

De ce ar fi bine sa oferi mai multe atentie pielii tale?

Pielea noastra este cel mai mare organ din corpul uman, astfel ca are nevoie si de ingrijire speciala, iar noi, suntem responsabili de alegerile pe care le facem. Cu cat oferim mai multa atentie ingrijirii personale, cu atat mai bine ne vom simti si ca stare emotionala dar si fizic.

Produsele cosmetice naturale ofera o atentie sporita pielii noastre, prin ingredientele si modul de preparare al acestora.

Zanna este un brand de produse cosmetice naturale, care ofera atentie si calitate superioara in fiecare produs pe care ni-l ofera.

”Am creat Zanna, pentru un stil de viață natural, simplu si curat. Am preferat sa folosim ingrediente de origine vegetala, naturale, evitand pe cat posibil chiar si conservantii, parabenii, SLS, colorantii sau parfumuri sintetice. Apropierea de natură este tot mai des o alegere conştientă, o formă de manifestare a unei filozofii de viaţă, menită să ne ajute să găsim soluţii şi răspunsuri simple, curate, nealterate, pentru diferitele noastre nevoi de îngrijire.”- https://www.vitamix.ro/producatori/firma/zanna

Vitamix este un magazin naturist care ne ofera o gama variata de produse naturale, sustinand un stil de viata sanatos.

Ii gasiti atat online pe http://www.vitamix.ro cat si offline in diferite orase din tara.

Si pana pe 31.01.2023 aveti un cod de reducere IULIAA20 valabil pentru gama de produse Zanna comercializate online pe www.vitamix.ro

Asadar, cu cat veti oferi mai multa atentie sanatatii pielii voastre, cu atat starea de bine va fi din ce in ce mai buna!

Si nu uitati, sanatatea vine atat din interior cat si din exterior!

Aveti grija de voi!

Iulia Adam

Health and Lifestyle Coach