Sunt stresat/ă, ce să fac?!

Stresul este unul dintre cei mai perturbatori factori pentru starea noastră de bine și este influențat de activitățile zilnice sau chiar stările interioare percepute sau nu, în mod conștient, de către fiecare dintre noi.
Indiferent de vârstă, fiecare acțiune pe care o facem devine un stimul pozitiv sau negativ pentru psihicul nostru, de aceea, fie ca traversăm o perioada tumultoasa a pregătirii noastre profesionale sau ne confruntam cu diverse situații odată cu înaintarea în vârsta, starea emoțională și psihică are nevoie de susținere. Un stil de viață sănătos, însoțit de adjuvante pentru suportul psihic, pot să ne ofere o viață mai bună.

Ce este ReConnect?

ReConnect  este principalul ajutor atunci când vine vorba despre îmbunătățirea stării fizice și psihice, fiindcă are o acțiune dublă și o formulă care aduce un aport de energie și vitalitate pe tot parcursul zilei, datorită NADH și CoQ10.

 

Este un supliment alimentar pe bază de NADH, CoQ10, serină și vitamina C care, datorită sinergiei componentelor sale îmbunătățește performanțele fizice și cognitive, favorizând producția fiziologică de energie celulară, cu rezultate de la prima doză administrată.

Principalul său avantaj este că are o formulă unică dezvoltată în colaborare cu Facultatea de Farmacie a Universității din Barcelona și testată clinic la Spitalul de la Vall d ̈Hebron, fiind un produs dezvoltat pe baza cercetării științifice.

În ceea ce privește efectele adverse, cum ar fi obișnuința sau dependența, acestea nu au fost dovedite.

Recomandarea specialiștilor cu privire la îmbunătățirea stării psihice, în funcție de nevoia fiecărui caz în parte, este combinarea acestuia cu celelalte produse benefice bunei funcționari, după cum urmează:

Pentru putere de concentrare și învățare

Combinatia dintre cele doua produse, Memo Plus și ReConnect, 1-2 capsule/ zi, începand cu vârsta de 12 ani, ajută la creșterea capacitătii de memorare și concentrare.

Datorită formulelor diferite, Memo Plus și ReConnect administrate împreună, ajută la memorarea și lejeritatea acumulării de informații, mai mult decât fiecare separat. De aceea, este indicat să avem la îndemână combinația necesară pentru a ne asigura reușita la examene.

 • Ginkgo Biloba contribuie la îmbunătățirea capacității de memorare
 • Cafeina susține capacitatea de concentrare și este adecvată în caz de oboseală psihică şi fizică
 • Magneziul acționează pozitiv asupra funcționării corecte a sistemului nervos și muscular
 • Ginkgo biloba sprijină circulaţia sanguină la nivelul creierului, susţinând funcţiile cognitive şi memoria . Vitamina B6 şi magneziul sunt esenţiale pentru activitatea sistemului nervos, iar cafeina contribuie la imbunătăţirea atenţiei şi reducerea oboselii. MemoPlus conţine şi fosfatidilcolina, parte componentă a tuturor membranelor celulare.

  Vezi oferta aici: Memo Plus + ReConnect 

Pentru memorie, concentrare și circulație periferică

Pachetul promoțional de GinkoPrim Max si ReConnect este ideal pentru persoanele mai în vârstă, care au nevoie de stimulent pentru circulația periferică, funcții cognitive în parametri normali dar și concentrare și memorie.
Fie că ne confruntăm cu probleme ale circulației periferice sau memoriei, această combinație dintre Ginkgo biloba și Coenzima Q10 ne va oferi un ajutor important și sustenabil pentru sănătatea cognitivă și fizică.

 • Ginkgo biloba este o plantă apreciată și folosită pentru calitățile ei încă din antichitate. Administrată ca supliment alimentar, Ginkgo biloba contribuie la o circulație venoasă normală.
 • Pe lângă faptul că GinkoPrim are efecte benefice asupra senzației de mâini și picioare reci datorită extractului standardizat de Ginkgo biloba, acesta are efecte pozitive și asupra memoriei. Ginkgo biloba ajuta la menținerea memoriei odată cu înaintarea în vârstă și la menținerea unei funcții cognitive bune. Ginkgo biloba din formula GinkoPrim favorizează un bun echilibru mental.
 • Magneziul din formula GinkoPrim este și el benefic pentru sistemul nervos și muscular. Mai mult, acesta contribuie la reducerea stării de oboseală, contribuie la funcționarea normală a funcțiilor psihice și la funcționarea normală a sistemului nervos.
 • Zincul este un element important pentru funcționarea optimă a creierului. Acest mineral se găsește în concentrații mari în zona din creier responsabilă pentru memorie și starea de spirit. De asemenea, zincul face parte dintr-o enzima necesara anabolismului acizilor grasi în membrana cerebrala. Este un lucru important, pentru ca o buna funcționare a creierului este dată de transportul de nutrienți către creier. Zincul din formula GinkoPrim contribuie la funcții cognitive normale și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

  Combinația eficienta a acestor trei elemente din formula GinkoPrim contribuie la menținerea unor funcții cognitive normale și are efect benefic asupra circulației periferice (inlaturarea senzatiei de maini si picioare reci) cu o singura tableta pe zi.

  Nu interacționează cu alte tratamente și este o combinație benefică pentru îmbunătățirea sănătății organismului nostru.

  Vezi oferta aici: GinkoPrim + ReConnect 

  Pentru vitalitate, energie și sistem nervos

  De multe ori ne simțim extenuați sau recuperarea energiei după convalescență este deosebit de dificilă, de aceea, combinația Astenor-ReConnect este una extraordinar de benefică pentru astfel de cazuri:

 

-contribuie la metabolismul energetic normal, cât și la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice;
-este util în slabiciune, stres (suprasolicitare fizică sau psihică), convalescență pentru reducerea oboselii și extenuării, optimizarea funcțiilor organismului (hepatice, cardiovasculare și renale), revigorarea și tonifierea organismului și îmbunătățirea calității vieții;

-aspartatul de arginina – include doi aminoacizi (arginina și acidul aspartic) și intervine în ciclul ureei, ajutând la eliminarea amoniacului din organism;
-arginina – este un aminoacid esențial la copii (nu poate fi produs în organism și se obține exclusiv prin aport exogen) și semiesențial la adulți (poate fi produs în organism, dar în cantitate insuficientă și necesită aport exogen);

-vitamina B6 și magneziul – contribuie la reducerea oboselii și extenuării; vitamina B6 – contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Toate aceste beneficii, plus ReConnect, asigură o sporire a recuperării și a vitalității organismului nostru.

Recomandarea specialiștilor este administrarea asociată a excipienților, pentru a susține procesul de recuperare.

Vezi oferta aici: ReConnect+Astenor 

Toate aceste oferte se găsesc exclusiv la Farmaciile Napofarm.