Trateaza-ti afectiunile cu Puressentiel

Uleiurile esențiale sunt din ce in ce mai bine cotate pe piața tratamentelor naturiste, dar știai ca pot fi periculoase dacă nu sunt combinate si pregătite corect?

De aceea, atunci când alegem sa folosim produse pe baza de uleiuri esențiale, este primordial sa le procuram din surse sigure.

Puterea miraculoasa a naturii este incontestabil benefică pentru corpul uman, iar asta se cunoaște din antichitate, dar este important sa cunoaștem ce anume folosim sau sa le cumpărăm din surse sigure.

 

PURESSENTIEL , brand 100% frantuzesc, a revoluționat remediile naturale de sănătate și well-being, cu un portofoliu ce cuprinde remedii pentru diverse afecțiuni:

  • Purrifying – pentru purificare aerului sau pentru dezinfectarea suprafețelor și a mâinilor,
  • Muscle&Joints – Pentru dureri musculare
  • Respiratory – pentru afecțiuni respiratorii
  • Anti-Sting – produse repelente împotriva insectelor
  • Anti Lice – pentru îndepărtarea păduchilor și larvelor
  • Rest&Relax – pentru un somn odihnitor și Well Being

Puressentiel este lider în aromaterapie pe piața farmaceutică din Europa și este prezent în farmaciile din România prin rețeaua de distribuție a ND MEDHEALTH.

Aceste produse sunt de origine franceza, 100% naturale, gata de utilizare, cu peste 500 de studii clinice si de eficacitate, efectuate in laboratoare independente.

Nu dau dependenta si reprezintă o alternativa la substanțele de sinteza.

Fiecare produs are o alta combinație de uleiuri esențiale, pentru a funcționa perfect in caz de nevoie.

Produsele Puressentiel sunt formulate de profesioniști in domeniul sănătății si sunt 100% pure si organice, care chiar funcționează la oricine.

Pentru diverse afecțiuni articulare sau dureri musculare, se aplica o singura data roll-on-ul special, iar durerea dispare.

Pentru indigestie, rău de transport sau dureri biliare, se aplica roll-on-ul la încheieturi, se inhalează de 10 ori si te simți mult mai bine, având efect imediat.   

Pentru dureri de cap, roll-on-ul special face minuni, aplicat la tâmple si in spatele gâtului.

Iar pentru a ne relaxa in perioadele stresante, nu uita sa ai cu tine roll-on-ul antistres care iti va fi cel mai bun remediu.

Spray-urile cu uleiuri esențiale pentru purificarea aerului sau pentru relaxare sunt special create pentru încăperi sau mașină, mai ales când virusurile sau bacteriile plutesc in aer.

Noi le folosim, dar cred ca oricine ar trebui sa aibă la îndemână aceste minunății inspirate din natura!

Se găsesc la Farmaciile Napofarm si la comenzi de peste 79,9 lei aveți transport gratuit.

De acum, iti este mult mai ușor sa te faci bine, cu Puressentiel.