Vrei sa scapi de vergeturi? Incearca STRATAMARK

Cauți de multa vreme o soluție pentru tratarea vergeturilor? Sau pur si simplu vrei sa previi apariția acestora in cazul unei sarcini sau puseu de creștere?

Acum exista soluția perfecta atât pentru prevenția cât si pentru tratarea vergeturilor.

Dar haide sa vedem ce sunt vergeturile si cum le apar ele:

Vergeturile sunt urme care apar în urma  unui proces prin care pielea se întinde rapid, fie in perioada adolescentei, in sarcina sau creștere brusca in greutate.

Fie că este vorba de vergeturi roșii, albe sau maro, acestea nu sunt un motiv de speriat pentru că nu prezic apariția unei afecțiuni și nici nu influențează traiul zilnic, ci doar exista, asemenea unor cicatrici. Chiar si așa, multe persoane sunt extrem de deranjate de aspectul inestetic al vergeturilor și depun eforturi pentru a le estompa.

Femeile și adolescenți sunt cei mai predispuși să se confrunte cu această problemă, iar asta pentru că organismul este într-o continuă schimbare. Corpul adolescenților este într-o continuă dezvoltare, iar femeile trec prin mai multe modificări, în special în perioada sarcinii, motiv pentru care se confruntă adesea cu vergeturi.

După cum am menționat, vergeturile nu sunt un motiv de îngrijorarea, însă pot crea probleme de încredere dacă sunt considerate inestetice și pot afecta încrederea in sine.

Oricâte creme sau proceduri ai încercat pana acum si nu au avut efect, exista o formula brevetata care a revoluționat aria acestei probleme: STRATAMARK.

Stratamark este un gel siliconic pentru preventia si tratamentul vergeturilor.

Proprietati:

– este unicul dispozitiv medical de tip gel siliconic cu eficacitate demonstrată clinic în tratamentul și prevenția vergeturilor;

  • este dispozitiv medical clasa I;
  • a fost dezvoltat pentru a se răspândi cu ușurință pe suprafețe mari ale corpului, făcându-l ideal pentru utilizare pe fese, abdomen, coapse, sâni și spate;
  • atunci când se folosește conform instrucțiunilor, Stratamark se usucă pentru a forma o peliculă de gel siliconic, ce permite crearea condițiilor optime pentru normalizarea ciclului de sinteză a colagenului;

– este un produs medical cu acțiune terapeutică pentru prevenirea și tratamentul vergeturilor;

– este un produs topic cu eficacitate clinică dovedită in studii;

– este utilizat pentru prevenirea și tratamentul vergeturilor (din sarcina, puseu de crestere, post abdominoplastie, post augumentarea sanului, scadere/crestere brusca in greutate, utilizare de steroiz);

– nu este absorbit de piele, astfel încât nu va produce efecte secundare sistemice și este puțin probabil să producă efecte secundare locale;

– este transparent și inodor;

– nu conține alcool, parfum sau parabeni.

Ingrediente active:

Polidimetilsiloxani, siloxani, alchilmetil siliconi.

Cum se folosește STRATAMARK:

Asigurați-vă că zona este complet uscată și curată înainte de aplicarea Stratamark. Se aplică un strat foarte subțire de gel și se masează ușor până la uscarea completă a produsului. Dacă este aplicat corect, gelul se usucă în 3-4 minute. În cazul în care  procesul de uscare durează mai mult, probabil s-a aplicat prea mult produs. Se îndepărtează excesul cu un tampon, pentru a permite continuarea procesului de uscare.

Se recomandă aplicarea o dată/zi. Pentru efecte optime gelul trebuie să rămână în contact direct cu pielea, 24h/zi, 7 zile pe săptămână.

Prevenirea vergeturilor în puseul de creștere – trebuie utilizat pe toată perioada de creștere sau până când pielea nu mai este tensionată. Tratamentul trebuie apoi continuat pentru o perioadă suplimentară de 60 până la 90 de zile.

Tratamentul vergeturilor existente – trebuie utilizat timp de cel puțin 60 până la 90 de zile (24 de ore pe zi / 7 zile pe săptămână). Se recomandă utilizarea continuă până când nu se mai observă alte îmbunătățiri. Vergeturile severe și/sau vechi pot necesita un tratament mai lung.

Utilizarea în combinație cu alte tratamente – poate fi, de asemenea, utilizat în combinație cu alte tratamente destinate tratamentului vergeturilor, inclusiv terapia cu laser, la recomandarea  medicului.

Dacă nu ai încercat  STRATAMARK, acum este momentul!

Se gaseste online la Farmaciile Napofarm sub ambele variante: 20 g si 50 g.

La comenzi de peste 239 lei, aveti transport gratuit!